Odds

Människor har sysslat med vadslagning sedan lång tid tillbaka. I takt med att internet har slagit igenom har det också växt och blivit otroligt populärt. Idag har vi möjligheten att spela på allt från stora sporter som fotboll och hockey till e-sporter. Du kan också spela på speciella events som presidentval.

Den vanligaste formen av odds är att du satsar på vilket lag du tror kommer vinna en match. Det laget som är favoriter har lägst odds. Det är större chans att detta laget vinner men du får mindre utdelning än om du skulle spela på det sämre laget eller oavgjort. Det har också varit på tapeten med spelfusk. Det är främst de lägre divisionerna som inbjuder till det står det här.

Hur gör jag för att spela på oddset?

För att spela på oddset behöver du bara hitta ett spelbolag som erbjuder betting. Det finns ett stort utbud både av svenska och utländska sajter att välja på. Första steget är sedan att registrera dig och öppna ett konto. Då fyller du bara i dina uppgifter som namn, adress och telefonnummer.

Efter du har öppnat ett konto är det dags att göra din första insättning. När du sedan har pengar på kontot är det bara att börja plocka ut matcher. Du kan välja om du vill spela på en enskild match eller om du vill köra på en kombination av flera.

Vad finns det för oddsbonusar?

För att få lite mer pengar att spela för kan det vara fördelaktigt att ta en oddsbonus. De flesta spelsajter erbjuder detta när du registrerar dig. Det kan vara att du får ett gratisbet på 100 kronor. Det kan också handla om ett riskfritt bet där du får tillbaka pengarna om du förlorar.

En annan vanlig form av bonus är en så kallad insättningsbonus. Om ett casino erbjuder 100 % och du sätter in 100 kronor kommer du få 200 kronor att spela för. Dock måste du omsätta detta ett antal gånger innan du kan ta ut pengarna. Det kan också finnas andra restriktioner som du måste följa.